FORD 2018 TOURNEO CONNECT

Jármű részletei

TOURNEO CONNECT

Mindegy, hogy 5 vagy 7 üléses változatra vágyik. Mindegy, hogy munkába járáshoz vagy kikapcsolódáshoz használná. Egy biztos, az új Tourneo Connect új szintre emeli a vezetési élményt. Zseniális kialakításának köszönhetően az ülések elrendezése rugalmasan variálható. Számos olyan alapfelszereltség került beépítésre és számos olyan választható felszereltség áll rendelkezésére, melyeket talán csak egy magasabb árkategóriájú járműtől várna el. Olyan kifinomult, mégis felhasználóbarát rendszerek érhetőek el, melyekkel folyamatos kapcsolatot tarthat a külvilággal, még az utazások alkalmával is, illetve egyszerű hangutasításokkal vezérelheti azokat. Továbbá folyamatos segítséget és támogatást nyújtanak, hogy Ön és a forgalom többi résztvevője fokozott biztonságban érezhesse magát, illetve, hogy a vezetés sokkal pihentetőbb és kényelmesebb legyen. Újratervezett külső, még színvonalasabb belső kialakítás, fokozott hatékonyság – az új Tourneo Connect a tökéletes választás, szállítson bárkit vagy bármit.

Utastér

Betarja a sebességhatárokat

Már az új Tourneo Connect modelleken is elérhető az Intelligens sebesség asszisztens, mely a sebesség helyes megválasztását segíti, így Ön az útra koncentrálhat. A Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd az Intelligens sebesség asszisztens ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.

Állítható ülések

A zseniális és praktikus kialakításnak köszönhetően a belső tér könnyedén variálható, így egyszerűen szállíthat utasokat, csomagokat, hosszabb tárgyakat, vagy akár mindezek kombinációját. A második üléssor az 5-üléses és a 7-üléses modellváltozat esetében is 60/40 arányban osztott. Az ülések háttámlája síkba hajtható, a teljes ülés pedig előre dönthető, hogy megkönnyítse a harmadik üléssor elérését. A második és harmadik üléssor ülései síkba is hajthatóak, hogy lapos felületete hozzanak létre a poggyászok elhelyezésére. A harmadik sori dupla utasülések csak a 7-üléses modellváltozat esetében érhetőek el.

Külső

Védelem a gyalogosoknak is

Az Ütközésmegelőző rendszer észleli a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. A rendszer automatikusan működteti a fékeket, amennyiben a vezető nem reagál időben a rendszer figyelmeztető jelzéseire. A technológia célja, hogy csökkentse a balesetek súlyosságát vagy segítsen azokat elkerülni. (80 km/h sebességig hatékonyan működik, az út és a jármű átlagos állapotát feltételezve.)

Egyszerűbb parkolás

Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika beparkolja Tourneo Connect gépkocsiját Ön helyett. A rendszer képes felismerni az alkalmas parkolóhelyet, és automatikusan bekormányozza a járművet a párhuzamos vagy merőleges helyre. A rendszer a párhuzamos parkolóhelyről történő kiállásban is segít. Önnek mindössze a gáz- és fékpedált, illetve a sebességváltót kell működtetnie. (Választható) Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika segít megkeresni az alkalmas parkolóhelyet, majd automatikusan bekormányozza – és kikormányozza – a járművet szükség szerint. (Választható) Kapcsoljon hátramenetbe, és a központi, színes, többfunkciós kijelző képernyőjén vagy (a választott rendszertől függően) a belső visszapillantó tükörben automatikusan megjelenik a Tolatókamera képe. A kamera által továbbított képen megjelenő segédvonalak jelzik, merre tart a gépkocsi. (Választható) Az Első és hátsó parkolóradarok2) a parkolás és manőverezés megkönnyítése érdekében segítenek megítélni a távolságot gépkocsija és az előtte vagy mögötte levő akadályok között. (Az Első és hátsó parkolóradarok választhatóak. A Hátsó parkolóradar Trend esetén választható, Titanium modellen alapfelszereltség.)

Colour swatch

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Blazer BLue

 • Festés

  Race Red

 • Festés

  Moondust Silver

 • Festés

  Shadow Black

 • Festés

  Chorme Blue

 • Festés

  Diffused Silver

 • Festés

  Magnetic

 • Festés

  Kapoor Red

 • Festés

  Guard

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.Vélemények