Kezdőár 10 410 000 Ft

Ford Focus ST X

Kezdőár 10 410 000 Ft

Jármű részletei

FORD FOCUS ST XLEGFONTOSABB JELLEMZŐK


 • 19"-os könnyűfém keréktárcsák prémium kivitelben
 • Szélvédőre vetített kijelző (csak balkormányos modelleknél érhető el)
 • Piros féknyereg
 • Adaptív Matrix LED fényszóró-rendszer LED nappali menetfénnyel, automatikus fényszórómagasság-állítással, ködfényszóró funkcióval

AZ ÚJ FORD FOCUS ST X

Feltűnő új dizájnjával és új generációs intelligens megoldásaival a Ford Focus minden korábbinál jobb vezetési élményt kínál. Az új, intuitív 13,2"-os színes érintőképernyőn már elérhető a kifinomult SYNC 4 technológia. A csatlakoztatott navigáció és a Ford Secure1 segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet, és hozzáférhet a csúcstechnológiás biztonsági funkciókhoz. Az új EcoBoost Hybrid PowerShift automata sebességváltó a hatékonyság és az irányítás elektromos világába vezeti, ahol minden út zökkenőmentes. Hogy autója minél több helyzetben megállja a helyét, a Focus kombi új tárolója lehetővé teszi a nedves és száraz holmik elkülönítését. Válassza a Ford Focus Active megbízható praktikusságát, a Titanium kiemelkedő komfortját, az ST-Line sportos stílusát, vagy az ST kirobbanó teljesítményét!

Utastér

CSATLAKOZTATOTT INTELLIGENCIA

Tartsa a kapcsolatot a világgal az új Ford SYNC 4 (Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét. Vezetés közben lehetőleg hangparanccsal vezérelje a rendszereket, ne kézzel. Bizonyos funkciók nem működnek, amikor a sebességváltó fokozatban van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal. Üzenet és adatfogalmi költségek felmerülhetnek.) segítségével! Nagy felbontású 13,2"-os érintőképernyőt, felhőalapú navigációt, valamit fejlett hangvezérlést is kínál, nyelvfelismeréssel. Az Új Ford Focus vezeték nélkül csatlakozik okostelefonjához az Android Auto/Apple CarPlay ( A szolgáltatáshoz aktív adatkapcsolattal és kompatibilis szoftverrel rendelkező telefon szükséges. A SYNC 4 használat közben nem vezérli a harmadik féltől származó applikációkat, azok működéséért kizárólag a harmadik felek felelősek.) rendszeren keresztül is, így teszi minden utazását kényelmesebbé.

Külső

ZÖKKENŐMENTES, HATÉKONYABB UTAZÁSOK

Az Új Focus EcoBoost Hybrid korszerű Powershift automata váltóval kapható. A hétsebességes automata duplakuplungos sebességváltót (A Powershift automata váltó kiegészítőként rendelhető az 1,0 literes Focus EcoBoost Hybrid (MHEV) modellekhez.), úgy tervezték, hoy hatékonyabb és könnyebb vezetést biztosítson, ami jól kiegészíti a hibrid motor elektromosan felerősített teljesítményét.

Colour swatch

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Race Red

 • Festés

  Fantastic Red

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Magnetic

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.Vélemények