Kezdőár 9 555 000 Ft

Ford Ranger XLT

Kezdőár 9 555 000 Ft

Jármű részletei


Ranger XLT

Bárhová is vigye az útja A Ford Rangert már hosszú idők óta kategóriájának legrátermettebb pick-up járműveként könyvelhetjük el. Összkerékhajtásával, az ABS blokkolásgátló és menetstabilizáló rendszerekkel, valamint az elektronikusan záródó hátsó differenciálművével a sokrétű és magabiztos új Ford Ranger tökéletes választás a kemény munkanapokon, vagy a terepen töltött kalandos hétvégéken.

Utastér

Adaptív sebességtartó automatika

Állítsa be a kívánt sebességet, és az adaptív sebességtartó automatika fenntartja az előre beállított távolságot gépkocsija és az Ön előtt haladó jármű között. Ha az érzékelők a közlekedés lassulását észlelik Ön előtt, autója is automatikusan lelassul. Ha pedig ritkul a forgalom, az autó automatikusan visszatér a beállított utazósebességre. (Választható a Limited, a Wildtrak és a Raptor modelleken)

Külső

Táblafelismerő rendszer

Arra tervezték, hogy automatikusan leolvassa a szabványnak megfelelő sebességkorlátozó táblákat, és az utolsó jelzett sebességet kijelezze a kombinált műszerben. (Alaptartozék a Limited, a Wildtrak és a Raptor modelleken)

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.Vélemények