hibrid

HIBRID (HEV)


 • hibrid elektromos járművek
 • Az elektromos család ismerős arca

  Napjainkban egyre megszokottabb látvány a hibrid jármű (HEV). Ez nagyvárosokban és az agglomerációban fokozottan igaz, hiszen városi sebességnél alacsonyabb kibocsátásuk és kedvezőbb fogyasztásuk jelentős előny.

  A hibrid elektromos járművekben (HEV) egy belső égésű motor is található, de akkumulátoruk nagyobb, az elektromos motorjuk pedig erősebb. Ezzel jobban rásegítenek a hajtásra, és önálló motorként lehetővé teszik rövidebb utak megtételét alacsony sebességnél. A benzinmotornak köszönhetően pedig a hosszabb utak sem jelentenek akadályt, mivel akkumulátoros- és a belső égésű üzemre egyaránt alkalmasak.

  E-mailt/visszahívást kérek!


 • Praktikus teljesítmény
 • Praktikus teljesítmény

  Egy elektromos jármű 100 km-re elegendő feltöltésének átlagos költsége rendszerint alacsonyabb az azonos távra jutó üzemanyag átlagáránál, viszont a járművásárlás nagyobb kiadást jelenthet. 

  Környezettudatosságuk miatt azonban előfordulhat, hogy állami támogatást élveznek, ami még vonzóbbá teszi ezeket a típusokat.

  A hibrid jármű akkumulátorának feltöltését a regeneratív fékezés és a belső égésű motor együtt biztosítja elektromos hálózatra csatlakoztatás nélkül, tehát sosem kell akkumulátortöltő pontokat keresni.

  A hibrid járművek váltója teljesen automata, manuális váltó nem választható hozzá.

  E-mailt/visszahívást kérek!

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.