Fix árak. Ford szakértelem.

ÚJ FORD FIESTA VAN

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez. Ford Fiesta Van Sport.

Megérkezett az új Fiesta Van áruszállító. Megújult formavilágú karosszéria, izgalmas színárnyalatok, stílusos könnyűfém keréktárcsák, újragondolt belső kárpitok - a Fiesta Van tökéletesen ötvözi a szemet gyönyörködtető formai elemeket a hasznos funkciókkal. 

Nagyméretű, 0,96 köbméteres csomagterében számos praktikus megoldás segíti a mindennapi munkát, többek között nyitható hálós válaszfal, valamint 4 db rögzítési pont, ami garantálja a rakomány biztonságos szállítását. A Fiesták legendás vezetési élményét kínáló új áruszállítóval a munka nemcsak hatékonyabb, de élvezetesebb is lesz.


  • INTUITÍV TECHNOLÓGIÁK
  • INTUITÍV TECHNOLÓGIÁK

    Ez a remek áruszallító egy sor intelligens megoldással és innovatív technológiával könnyíti meg a mindennapjait, Az aktív parkolássegítő automatikától1 a tolatókamerán át egészen a továbbfejleszettt 8"-os érintőképernyős SYNC 32 kommunikációs rendszerig az új Ford Fiesta Van áruszállítóban mindent megtalál, ami a hatékony irányatáshoz kell. 


  • FRISS DIZÁJN
  • FRISS DIZÁJN

    Az újratervezett Ford Fiesta Van karakteres megjelenését a stílusos, új hűtőrácsok, valamint a beépített ködlámpákkal3 és nappali menetfénnyel integrált jellegzetes fényszórók teszik teljessé. Az új modell számos különböző színárnyalataban és többféle figyelemfelkeltő, könnyűfém keréktárcsával rendelhető.


Időpontfoglalás


Fontos információ

[1] A jármű vezetéstámogató rendszerei  kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését, és a jármű irányításának szükségességét. 

[2]Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét. Vezetés közben lehetőleg hangparanccsal vezérelje a rendszereket, ne kézzel. Bizonyos funkciók nem működnek, amikor a sebességváltó fokozatban van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal. 

[3]A fényszóróba integrált ködlámpa felár ellenében választható felszerelés.Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.Vélemények