Új Transit Courier

2017. 12. 05.

A stílusos, új dizájn-elemekkel kialakított, takarékosabb hajtásláncokkal és fejlett vezetéstámogató biztonsági rendszerekkel felszerelt Transit Courier modell 2018 tavaszától rendelhető meg, és az első autókat az év közepétől vehetik át a vásárlók.Új Ford Transit Courier


A Ford Transit család legkisebb tagja, a Transit Courier megújult orr-résszel és áttervezett hűtőráccsal jelenik meg. Az új formavilágú, ergonomikusabb középkonzolon a gazdagabb felszereltségű modellváltozatokban új helyre, a vezetőhöz közelebb került a nagyobb, 6 colos színes érintőképernyő, amelyen keresztül a SYNC 3 kommunikációs és szórakoztató rendszer is kezelhető.A legutóbbi Euro 6.2 károsanyag-kibocsátási előírásoknak megfelelő motorkínálatban üzemanyag-takarékos 1.5 TDCi dízel- és 1.0 EcoBoost benzinmotorok szerepelnek. Mindegyik modellváltozatban a Ford vadonatúj, hatfokozatú manuális sebességváltója kerül a korábbi ötfokozatú egység helyére; az új szerkezet minőségibb kapcsolási érzetet, kifinomultabb működést és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál.

A csekély üzemben tartási költségek érdekében a dízelmotoros modellek alapfelszereltségében egy új fogyasztáscsökkentő csomag is megjelenik, amelyben az optimalizált aerodinamikai megoldások mellett Aktív Hűtőrács technológia csökkenti az autó légellenállását, emellett pedig biztosítja, hogy a motor gyorsabban érje el optimális üzemi hőmérsékletét.

Az új Transit Courier hasznos teherbírása 500-590 kg, rakterének térfogata akár 2,4 m3 (VDA) is lehet, és a vásárlók választhatnak a dobozos és a kombi kivitelek közt. A kínálatban most egy új Limited változat is megjelenik, izgalmas alternatívát jelentve a dinamikus Sport verzió mellett.Az új Transit Courier modellről a 2018-as bemutatót megelőzően várhatók további információk (beleértve az üzemanyag-fogyasztási és teljesítmény-adatokat).


Forrás: Ford Sajtószoba

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.