Ford oktatási program

fiatal autóvezetők részére

2016. 03. 16.
Az európai 18-24 éves korosztály halálozási statisztikáiban első helyen áll az autóbaleset. A Ford eddig 13.500 fiatal európai autóvezetőt tanított meg a veszélyhelyzetek felismerésére, a jármű kezelésére, valamint a helyes sebesség és követési távolság megválasztására. A program megismerteti a fiatalokkal a közösségi média használatának zavaró hatásait, például a vezetés közbeni szelfizés problémáit, emellett pedig az ittas, illetve kábítószeres állapotban történő vezetés veszélyeit is bemutatja.

“Túl sok fiatal autós leli halálát olyan autóbalesetekben, amelyek oka a gyakorlatlanság és a rossz döntések kombinációja,” vélekedett Jim Graham, a Ford DSFL managere. “A mostani 2,9 millió eurós befektetésünk révén további 7000 fiatal szerezhet értékes gyakorlati ismereteket, amelyek egyszer talán az életüket mentik majd meg.”

A Ford volt az első autógyártó, amely ingyenes, átfogó vezetéstechnikai képzést vezetett be a friss jogosítvánnyal rendelkező autósok számára. A Ford DSFL program 11 évvel ezelőtt indult az USA-ban, és segítségével azóta több mint 650.000 ember tanulhatta meg a biztonságos közlekedést.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.