Vibráló izgalom: 2021-től az ikonikus Mustang-színárnyalat, a Cyber Orange

2020. 06. 12.

Vibráló izgalom: 2021-től az ikonikus Mustang-színárnyalat, a Cyber Orange is megrendelhető a Ford Mustang Mach-E GT modellhez

DEARBORN, Michigan, 2020. június 10. – Milyen üzenetet hordozhat egy szín? Ha a narancssárgáról, vagyis a Ford Mustang egyik legnépszerűbb fényezéséről van szó, akkor nagyon is sokat.

A Mustang Mach-E GT kínálatában a Ford bevezeti a háromrétegű Cyber Orange metál árnyalatot; egy merész, szembeötlő, prémium fényezést, amit a vállalat szín- és anyagszakértői kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy az emberek kétszeresen is megbámulják az autót.“A Mustang mindig is vonzotta az emberek tekintetét, és ez alól a Mustang Mach-E sem kivétel,” mondta el Dave Pericak, a Ford Icons igazgatója. “Már alig várjuk, hogy a Cyber Orange fényezésű Mustang Mach-E GT jövőre feltűnjön az utakon, szenvedélyre lobbantva a narancsszínű Mustangok rajongóit.”

A Cyber Orange és a Dark Matter Gray árnyalatok 2021 nyarán jelennek meg a Mustang Mach-E GT-hez választható színek palettáján, ahol már most is megtalálhatók a Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat, a Star White Metallic Tri-Coat, a Grabber Blue, a Shadow Black, az Iconic Silver és a Space White fényezések.

“A Cyber Orange üzenete: ‘ide nézzetek!’,” magyarázta el Janet Seymour, a Mustang és a Mustang Mach-E szín- és anyagtervezési csapatának vezetője. “A Mustang-vásárlók nagyon szeretik megmutatni az autójukat, ez a szín pedig pontosan erre szolgál.” 


E-mailt/visszahívást kérek!


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.