Ford Ecosport Titanium ajánlat

Ajánlat vége: 2022. 09. 30.

Ford Ecosport Titanium ajánlat

Ford EcoSport Titanium már bruttó 7 603 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással* 

 • Motortípus: EcoBoost benzin
 • Motorváltozat: 1.0T (125LE)
 • Sebességváltó: manuális

Az ajánlat 2022 szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre vagy a készlet erejéig érvényes.

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.


A  Titanium alapfelszereltségének főbb elemei:

 • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
 • Elektromos első és hátsó ablakemelők
 • Hátsó parkolóradar
 • ICE csomag 56: SYNC 2.5, 2db USB csatlakozó, AM/FM rádió + DAB, Bluetooth, 6 hangszóró, 8”-os érintőképernyős kijelző, kormányról vezérelhető audiorendszer
 • Automata klímaberendezés
 • Sebességtartó automatika sebességhatároló funkcióval
 • FordPass Connect modem
 • Téli csomag: Fűthető első ülések, fűthető szélvédő, fűthető kormány


Jelentkezzen tesztvezetésre!Konfigurálja a járművet! Ajánlatot kérek


*Az ajánlat Ford álatal meghatározott készleten lévő EcoSport (2018) Titanium 1.0T 125LE EUR6.2 M6 + Téli csomag modellkre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 10,99% - 23,99% érték közötti lehet. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Az ajánlat 2022.09.30-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!

Vegyes üzemanyag-fogyasztás:  4,5-7,1 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 116-162 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon 06-1-77-77-555

Akciós ajánlatok

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.Vélemények