Ford Focus Trend ajánlat

Ajánlat vége: 2021. 09. 30.

Ford Focus Trend ajánlat

Ford Focus Trend már bruttó 6 399 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással* és 8 év Ford Protect garanciával.**

 • Motortípus: EcoBoost benzin
 • Motorváltozat: 1,0l (125LE)
 • Sebességváltó: manuális

Az ajánlat 2021. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre vagy a készlet erejéig érvényes.

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

Az  alapfelszereltségének főbb elemei:

 • ABS+ESP+Visszagurulásgátló
 • Ütközésmegelőző ActiveCityStop rendszer
 • FordPass Connect (Modem)
 • Első és oldallégzsákok a vezető és utasoldalon
 • Elektromos kézifék
 • LED nappali menetfény
 • Manuális klímaberendezés
 • Távirányítású központi zár
 • 16" acélkerekek dísztárcsával
 • AM/FM rádió 4,2" kijelzővel Bluetooth kihangosítóval

Jelentkezzen tesztvezetésre!Konfigurálja a járművet! Időpontfoglalás


*Az ajánlat Ford által meghatározott készleten lévő Focus (2018) 5 ajtós Trend 1.0T EcoBoost (125LE) EUR6.2 M6 + 8 év hajtáslánc garancia modellkre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,99% - 12,88% érték közötti lehet. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. 

** A 8 év Ford Protect garancia 5 év teljes körű és plusz 3 év hajtáslánc garancia, ami maximum 150 000 km futásteljesítményig érvényes. Hajtáslánc elemei: hajtómű/motor, sebességváltó, differenciálmű és a hajtási energia átvitelében részt vevő alkatrészek. Ezen garancia kikötésekhez és feltételekhez kötött.

Az ajánlat 2021.09.30-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!

Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,8-6,8 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 108-153 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon:  06-1-77-77-555

Akciós ajánlatok

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.Vélemények