Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató 2021

Név: Alföld Autóház Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 

Székhely: 5100 Jászberény, Jásztelki út 73.

Telephely: 5100 Jászberény, Nagykátai út 25. 

Cégjegyzékszám: 16 09 011193

 Adószám: 14822779-2-16 

Képviseli: Nyitó Róbert ügyvezető  

Email cím: [email protected]

Honlap: www.alfold-autohaz.hu

Közösségi oldal: www.facebook.com/fordalfoldautohaz

Adatvédelmi ügyekben:

Az Alföld Autóház Kft. levélben a következő címen veheti fel a kapcsolatot: Jászberény, Nagykátai út 25. 5100 vagy e-mail útján az alábbi címen [email protected]

Az Alföld Autóház Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Alföld Autóház az adatkezelő) fenntartja magának a jogot, hogy jelen tájékoztatót bármikor módosítsa. Amennyiben az adatkezelő adatkezelésében bármely körülményben változás állna be, jelen tájékoztató 30 napon belül változtatásra kerül. A módosításokat jelen tájékoztatóval egységes szerkezetbe foglalva tesszük közé, amelyről az adatkezelő a honlapon figyelemfelhívó közleményt helyez el. 

Amennyiben az adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem áll módjában ellenőrzi, a megadott személyes adatok valódiságáért, pontosságáért az azt megadó személy felel. Az adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét, hogy az általuk megadott személyes adatok naprakészségében segítsék a Alföld Autóház Kft. -t, jelezzék az adatok esetleges megváltozását.

 Jelen adatkezelési tájékoztató az Alföld Autóház Kft. www.alfold-autohaz.hu weboldal adatkezeléseivel kapcsolatban ad felvilágosítást.

Adatkezelési Tájékoztató 2021


Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.Vélemények