Illuzionista leplezte le az új Galaxy-t

2015. 04. 24.
A Ford és a híres illuzionista, Darcy Oake együttműködésével a vadonatúj Ford Galaxy először egy varázslat médiumaként jelent meg a közönség előtt. Ebben az exkluzív videóban Darcy először egy mozgó teherautón mutatja meg az utasokat, mielőtt belevarázsolná őket egy új Ford Galaxy kabinjába. Mindez egy nagy sebességgel haladó tréleren játszódik – ez volt az új modell legelső színre lépése. Praktikus innovációival, kategóriaelső kifinomultságával és fejlett vezetősegítő technológiáival a vadonatúj Ford Galaxy hét személy számára kínál luxusszínvonalú utazási élményt: ehhez járul hozzá a kifinomult utastér, a keskeny fényszórók, az emelt övvonal és a nagy üvegfelületek, köztük a panoráma üvegtető. Ráadásul a szegmensben elsőként kínált, egyetlen gombnyomással dönthető és felállítható hátsó üléseknek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb a utastér/csomagtér optimalizálása.

A nem mindennapi, videón is megörökített leleplezés mintegy 14 napos előkészületeként a próbákat is beleszámítva a teherautó mintegy 60 kilométernyi távolságot tett meg a 2,1 kilométeres leszállópályán, míg a helyszni munka három napon át folyt. A bűvészen kívül 11 önként jelentkező résztvevő (6 a teherautón, 5 néző) jelenlétében történt bűvészmutatványt 5 kamera rögzítette. A felvétel helyszínéül szolgáló, használaton kívüli repülőtér már korábban is szerepelt filmeken, például a Nagy riport című mozifilmben, emellett pedig egyike azon katonai létesítményeknek, ahol a ’80-as években UFO-kat észleltek. Az egyik felvételt közvetlenül megelőző napfogyatkozás problémákkal fenyegetett, de a felhős ég miatt végül nem volt gond. És hogy mit is tud a különleges módon leleplezett modell?

A márka legfrissebb globális formanyelvével fémjelzett, kifinomult hűtőráccsal és keskeny fényszórókkal megformált vadonatúj Galaxy hét teljes méretű ülést kínál, így a családok a szegmensben elsőként kínált, egyetlen gombnyomással dönthető és felállítható hátsó üléseknek köszönhetően könnyen válthatnak a hétüléses utastér és a tágas csomagtér között. Az elöl ülők komfortját a masszázs-funkcióval kiegészített Ford Multikontúr Ülések fokozzák, a hátsó utasok kényelméről pedig a simább és csendesebb futást biztosító integral link rendszerű hátsó futómű gondoskodik. A vadonatúj Galaxy a városi forgalomban és az országutakon is fejlett technológiákkal segíti a vezetőt:

  • Intelligens sebességhatároló (aktiválása után leolvassa a közlekedési táblákat, segítve a vezetőt a sebességkorlátozások betartásában, és a gyorshajtási bírságok elkerülésében)
  • Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (mérsékli a más járművekkel vagy gyalogosokkal történő, bizonyos típusú frontális ütközések hatásait, vagy segít egyes ütközések elkerülésében)
  • Ford adaptív kormányzás (segítségével a Galaxy új szintre emeli a modellre eddig is jellemző személyautós menetdinamikát: az új technológia a sebesség függvényében változtatja a kormánymű áttételét, optimalizálva a jármű manőverező képességét és a kormányzás pontosságát. A Ford legújabb erőforrásai – köztük az erőteljes, új 210 lóerős bi-turbó TDCi dízelmotor – ugyancsak érezhetően javítják az autó menetteljesítményét.)
  • Vakításmentes Távfény: az adaptív LED-fényszórókhoz kifejlesztett technológia érzékeli az autó előtti útszakaszon lévő járműveket, és csökkenti a fényerőt, hogy a reflektor ne vakítsa el a szembejövőket, ugyanakkor maximális fényerőt biztosít az úttest többi részén

Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.