Magyarországon van a legjobb Ford ügyfélszolgálat Európában

2015. 03. 31.
A Ford az ügyfelek visszajelzései alapján minden évben pontozásos versenyt rendez az európai országokban található ügyfélszolgálatok között: a megmérettetést a 2014-es évben a magyarországi csapat nyerte.

A pontozásos verseny során a pontokat maguk az ügyfélszolgálatokat megkereső ügyfelek adják, akik a kapcsolatfelvételt követően egy, a részükre kiküldött ügyfél-elégedettségi kérdőíven jelezhetik (kérdésenként 1-10. pontozva) a Ford számára elégedettségi szintjüket. A kérdőíveken feltüntetett pontszámok alapján történik meg az értékelés, majd pedig a havi eredményezés. A megmérettetésen 15 ország ügyfélszolgálati központja vesz részt, a verseny 5 hónapig tart, amelyben minden hónap egy külön etapként szerepel (ezek külön-külön megnyerhetőek), de természetesen a végső eredményt ezen részeredmények összessége adja meg.
A verseny a tavalyi évben is igen kiélezettnek bizonyult, végül szoros hajrában Belgiumot megelőzve a magyarországi Ford ügyfélszolgálat nyerte meg, így Hollandia, Norvégia, Írország, Görögország és Svédország után egy évig a hazai csapatnál marad a vándorkupa. 

„A magyarországi szerviz ügyfélszolgálat erőssége leginkább abban rejlik, hogy egy olyan felkészült, tapasztalt és segítőkész osztály része, mint a szerviz, alkatrészértékesítési és vevőszolgálati osztály. Az ügyekhez szükséges információ beszerzést, állásfoglalások kialakítását hihetetlen mértékben gyorsítja az, hogy az illetékes műszaki kollégák, döntéshozók szinte kartávolságra vannak az ügyfélkapcsolati munkatárstól. – avat be a díjjal elismert csapat vezetője, Malik Zsolt ügyfélszolgálati koordinátor. „Emellett mindenképpen szeretném kiemelni azt, hogy bár a díjat én vettem át, az egy nagyszerű csapatmunka gyümölcse, és az érdem mindazoké a kollégáké, akik ez idáig segítettek, és továbbiakban is segítenek abban, hogy a Ford Közép- és Kelet Európai Kft-t felkereső ügyfelek gyors és színvonalas kiszolgálásban részesüljenek.” – teszi hozzá Malik Zsolt. 

„A Ford magyarországi ügyfélelégedettségi visszajelzései évek óta Európa legjobbjai között szerepelnek mind a Fordon belül, mind pedig a versenytársainkhoz viszonyítva, ami kiváló visszaigazolás számunkra a tekintetben, hogy a mi és márkakereskedőink elkötelezettsége ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálására gyakorlati eredményekben is megmutatkozik.” – mutat rá Károly Róbert Ford magyarországi alkatrészértékesítési és vevőszolgálati igazgatója. „Ez az elismerés különösen fontos visszajelzés egy olyan területen, ahol ügyfeleink általában valamilyen problémával keresnek meg bennünket, amelyet kiválóan felkészült kollégáink a díj tanúsága szerint jellemzően sikerrel orvosolnak. Éppen ezért nagy öröm lenne számunkra, ha a tavalyi év után a vándordíj az idei évben is a hazai csapatnál maradna, ezért továbbra is igyekszünk ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni.” – teszi hozzá Károly Róbert.

Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.