Az AMTS-en 3 nap alatt építik meg Európa első Roush Kites új Mustangját

2015. 03. 20.
A stílusában, megjelenésében, teljesítményében és a kínált technológiáiban egyaránt lenyűgöző vadonatúj Ford Mustang várhatóan nyár végén érkezik a hazai kiemelt Ford márkakereskedésekbe. A modell már előrendelhető, néhány hét alatt már több, mint 500.000-en konfiguráltak és több, mint 1,1 millióan érdeklődtek a Ford európai honlapjain az új Mustang ára és felszereltsége iránt, ám országutakon várhatóan leghamarabb csak koraősszel találkozhatunk vele. A március 20-22. között 10. évfordulóját ünneplő Autó, Motor és Tuning Show-n azonban már nem csak, hogy élőben is megtekinthető lesz az új modell, de a szervezők egy igazán exkluzív meglepetéssel is készülnek: a jubileumi rendezvény ideje alatt teljesen át is építenek egy példányt élőben, a látogatók szeme láttára!

Aki tehát Magyarországon az elsők között szeretné látni a vadonatúj Ford Mustang-ot, eredetiben, majd pedig az átalakítást követően tuningolt változatban mindeképpen érdemes kilátogatnia a hétvégén az Autó, Motor és Tuning Show-ra. A sportautóra felszerelésre kerülő eredeti ROUSH bodykit közvetlenül a gyártól érkezett, mely a legelső szett, amit az új típushoz Európába szállítottak. Emellett a Mustang vadonatúj fényezést, 20 colos felniket, állítható futóművet és sportkipufogót kap, továbbá komplett egyedi bőrbelső és hifi installáció készül hozzá - mindösszesen három nap leforgása alatt! Nem csak az idő rövidsége, de az alapul választott jármű miatt sem néznek kis feladat elé a szervezők. A modell annyira új, hogy komoly kihívásokat tartogathat a legjobb szakembereknek is, annak ellenére, hogy az AMTS csapatának már több éves tapasztalata van a 72 órás autóépítésben.

Azok, akik megelégszenek az utcai változattal is, a Ford honlapján maguk is elkészíthetik saját konfigurációjukat, hogy aztán összevessék azt a AMTS-en élőben is megtekinthető autóikonnal.
A Ford emellett önálló standdal is képviselteti magát a kiállításon, ahol a kiállított Fiesta ST (ezt a modellt két éve éppen az AMTS-en leplezte le Ken Block) és Focus ST mellett az új Focus RS-ről és Ford GT-ről is megtekinthetőek lesznek felvételek.

„Nagyon nagy öröm számunkra, hogy Magyarország és a közép-kelet-európai régió legrangosabb autós eseménye, az idén tizedik jubileumát ünneplő Auto Motor és Tuning Show az ötven éves története során idén először Európában is hivatalosan forgalmazásra kerülő vadonatúj Ford Mustang-ot választotta erre a nem mindennapi, egészen különleges átalakításra.” – fogalmaz Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója.

„A Facebook-on több, mint 8 millió rajongót számláló Ford Mustang neve fél évszázados története során egybeforrt a teljesítménnyel, a szabadság életérzésével, és minden idők legikonikusabb izomautójaként méltóbb helyen nem is kerülhetett volna sor a modell hazai leleplezésére.” – teszi hozzá a szakember.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.