A vadonatúj Mustang fenekestül felfordította az Európai internetet

2015. 03. 19.
A kultikus izomautó gyártásának 50 éves története során a vadonatúj Mustang most először rendelhető meg Európában is, nem is csoda, hogy lázban égnek az autólegenda európai szerelmesei, akik az első hónapban közel 500.000 vadonatúj Mustang-konfigurációt állítottak össze az interneten, míg a Ford honlapjain több, mint 1,1 millió látogató érdeklődött a vadonatúj Mustang árai és opciói iránt. A konfigurációkban felerészt a gyors és takarékos 2,3 literes EcoBoost motor szerepel, felerészt pedig az erőteljes, 5,0 literes V8-as blokk, és az érdeklődők kétharmada választott manuális sebességváltót. A legnépszerűbb karosszériaszín a Race Red és a fekete.

Ez az internetes roham már fél évszázada érett. A Ford honlapjait elárasztották a potenciális vásárlók, és közel 500.000 autó virtuális dizájnját, opcionális felszereltségét és árajánlatát állították össze egyetlen hónap alatt, mióta a vadonatúj Mustang – a kultikus izomautó gyártásának 50 éves története során most először – Európában is megrendelhető.

Az első héten minden más Ford-modellnél több Mustangot konfiguráltak az interneten. A Ford Mustang honlapjain, ahol a vevők összeállíthatják autójukat, árajánlatot kérhetnek és kiválaszthatják a nekik tetsző specifikációt január közepétől február közepéig több mint 1,1 millió látogató járt. Már e kezdeti időszakban is világossá vált, hogy az online konfigurált Mustangok felét a 314 lóerős, 2,3 literes EcoBoost motorral szerelt változatok teszik ki. Az érdeklődők másik fele a 418 lóerős, 5,0 literes V8-as blokkot választotta.

“Ez az internetes roham jól mutatja, micsoda igény halmozódott fel Európában 50 év alatt a Mustang iránt.” - fogalmaz Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Sok európai számára a Mustang testesíti meg azt az autót, amire egész életükben vártak.”

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Alföld Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Alföld Autóház Kft.